Decemberhälsning #5

Hej alla där ute! Dagens lucka är här, och med den förändrar vi reglerna lite. Du måste inte vara först för att få dagens klapp, utan du måste bara svara på frågan så lottar vi ut klappen bland dem som svarat rätt. För att vinna dagens fina pris måste du befinna dit i Stockholm nu på fredag, den 9e december samt vara 20 år eller äldre. Och så gäller det att svara rätt och följande fråga: När dog, och vem var, Hillel Slovak? (Dag, månad och år.)

Svara i kommentarsfältet nedan för att vinna, fort som bara den! Från och med idag kommer vi lotta ut julklappen bland dem som svarat rätt. Du får endast kommentera en gång, och du har fram till kl 23 idag på dig att svara. Läs mer om våra decemberhälsningar och vilka priser du har chansen att vinna här!

Imorgon tisdag, presenterar vi förmodligen frågan runt klockan 19:15. Håll utkik då!

Lite regler: Redaktionens beslut går inte att överklaga. Upptäcker vi att du deltar mer än en gång blir du diskvalificerad från samtliga decemberhälsningar framöver, så följ reglerna så är du så snäll och svara bara en gång.

Redaktionen

Du kan kontakta Redaktionen på info@femtjugo.se.

 • Viggo

  Grundare av Red Hot Chili Peppers, dog 1988

  • Viggo

   Missade dag och månad, kanske lite sent men skjuter in 25 juni och hoppas på det bästa!

 • E

  Hillel Slovak är mest känd för att ha varit gitarrist för Red Hot Chili Peppers mellan 1983-88, 25 juni 1988 dog han av en överdos.

  • E

   Men jag är inte över 20+ (hur kunde jag missa det?) så skippa mig!

 • Magnus

  Hillel Slovak var en medlem i RHCP (gitarrist) , dog 25 juni 1988. Dog pga av heroin överdos.

 • Tobias

  Hillel Slovak var med och grundade RHCP, dog 1988, 25 juni. Heroin :/

  Han va israel-amerikan om jag inte minns fel. För övrigt, fet gitarrist.