Decemberhälsning #18

Bomber och granater! Det är söndagen den 18 december vilket med andra ord innebär fjärde advent. Snart kommer tomten till de som varit snälla, men redan nu kommer dagens decemberhälsning som faktiskt dyker upp även hos den som varit dum. För att ha chans att vinna ett fint pris ska du idag svara på denna fråga: På vilken gata i Utrecht ligger det vandrarhem där 520 intervjuade Bass Drum of Death?

Svara i kommentarsfältet nedan för att vinna. Du får endast kommentera en gång, och du har fram till morgondagens lucka på dig att svara. Läs mer om våra decemberhälsningar och vilka priser du har chansen att vinna här!

Imorgon måndag fortsätter våra decemberhälsningar som vanligt. Vi Facebookar och Twittrar såklart även när luckan dyker upp, vilket borde bli någon gång på eftermiddagen.

Lite regler: Redaktionens beslut går inte att överklaga. Upptäcker vi att du deltar mer än en gång blir du diskvalificerad från samtliga decemberhälsningar framöver, så följ reglerna så är du så snäll och svara bara en gång.

Redaktionen

Du kan kontakta Redaktionen på info@femtjugo.se.

 • Jonas

  Boothstraat 8, 3512 BW Utrecht.

 • Vera Maria

  Boothstraat 8, 3512 BW Utrecht!

 • christian

  Boothstraat 8
  3512 BW Utrecht

 • Felix

  Boothstraat 8
  3512 BW Utrecht

 • Håkan Lundeborg

  Boothstraat 8
  3512 BW Utrecht