Decemberhälsning #13

Idag är det tisdagen den 13:e december, vilket innebär Luciadagen. Oavsätt hur du bestämt att fira eller inte fira denna dag kommer här en decemberhälsning från oss i vanlig ordning. Om du svarar rätt på denna fråga har du chansen att bli vinnare i dagens jullucka: För en vecka sedan presenterades årets nomineringar till P3 Guld-galan. Vilket band vann priset ”Årets grupp” förra året och vilka vann ”Årets rock/metal?”

Svara i kommentarsfältet nedan för att vinna. Du får endast kommentera en gång, och du har fram till morgondagens lucka på dig att svara. Läs mer om våra decemberhälsningar och vilka priser du har chansen att vinna här!

Imorgon onsdag fortsätter våra decemberhälsningar som vanligt. Vi Facebookar och Twittrar såklart även när luckan dyker upp. Den läggs formodligen upp någon gång under förmiddagen!

Lite regler: Redaktionens beslut går inte att överklaga. Upptäcker vi att du deltar mer än en gång blir du diskvalificerad från samtliga decemberhälsningar framöver, så följ reglerna så är du så snäll och svara bara en gång.

 • Jonas

  Kent vann ”årets grupp”, och Switch Opens vann ”årets rock/metal” förra året = år 2010.

 • Malin

  Årets grupp: Johnossi
  Årets rock/metal: Kohma
  Antar att ni ville ha senaste vinnarna, alltså från P3 Guld 2011. Om ni menar 2010 var vinnarna Kent och Switch Opens.

 • ida

  årets grupp vanns av johnossi, och årets rock/metal vanns av Khoma”

 • E

  Årets grupp: Johnossi, Årets rock/metal: Kohma. Kluring där.