Vad händer i veckan? (vecka 43)

Det har hunnit bli vecka 43 i landet Sverige. Hösten sköljer över oss med rasande fart och alla blir deprimerade… tills de får se vad som händer i konsertväg! Detta är måhända inte den mest händelserika veckan, men det som faktiskt händer är av skyhög kvalité.

Redan imorgon, tisdag, får Debaser Slussen finbesök i form av otroligt hypade britterna i Yuck. Som förband ser vi svenska Culkin.

Vi gör ett hopp till fredag för att träffa på nästa riktigt stora höjdpunkt. Då är det nämligen dags för Klubb Popaganda att stå värd för Vit Päls releasefest! Självklart kommer bandet också att spela live. Festen äger rum på Strand. På Debaser Slussen spelar The Glitch Mob.

lördag blir det ännu en tillställning som går att härleda till Popaganda. Ni som besökte årets festival såg kanske Samling? Hursomhelst spelar detta strålande band på Strand tillsammans med The Skull Defekts. Samma kväll är det dags för en av höstens mest efterlängtade konserter (åtminstone efterlängtad på 520-redaktionen). Debaser Slussen gästas av inga mindre än Sun Airway! Förra året gjorde vi en mailintervju med dem. Läs den här.

Veckans sista dag, söndag, gör sitt bästa för att hålla veckans flagga i topp. Därför erbjuder denna veckodag en spelning med Loney DearKägelbanan.

Trevlig vecka önskar 520-redaktionen!