Vinn rotfrukt från Arcade Fires Popaganda-loge!

Arcade Fires rotselleri

Popaganda 2011 är slut och kommer aldrig mer tillbaka. Eller? Tack vare oss (och förslagsvis lite konserveringsmedel) kan du nu behålla ett Popaganda 2011-minne för alltid! 

Som ni säkert vet har alla resande band med hyfsad status en Rider, det vill säga en lista med olika saker de vill att konsertarrangörerna ska tillhandahålla med när banden kommer till ett spelställe. Detta helt enkelt för att göra turnélivet lite lättare. Dock får man inte alltid användning för det man har begärt – vilket leder oss till dagens galna tävling.

När Popagandas arrangörer städade upp efter två dagars intensivt festivalande vid Eriksdalsbadet märkte de att festivalens suveräna headliner Arcade Fire inte hunnit smaka på den rotselleri som fanns i deras loge. Därför kan Du nu vinna denna rotfrukt som alltså varit avsedd för självaste Win Butler med vänner. Såhär går man tillväga för att vara med och tävla:

Skicka ett mail till victorl@femtjugo.se (OBS! Missa inte L:et efter ”victor”). Skriv ”Rotfrukt” i ämnesraden. I mailet ska du sedan besvara frågan: ”Vilken plats vore allra mest ultimat för en Arcade Fire spelning att äga rum på?”. Personen som ger den bästa motiveringen vinner helt enkelt Arcade Fires rotselleri! Glöm inte att skriva din adress i mailet så att vi vet vart priset ska skickas.

Vi behöver ditt svar senast på onsdag, 31 augusti klockan 23:59. Juryns beslut går inte att överklaga.

Redaktionen

Du kan kontakta Redaktionen på info@femtjugo.se.