Nöjda norrlänningar och lite annat…

Noterade att Storsjöyran hade en relativt stor reklamplats i dagens Nöjesbladet, en bilaga till Aftonbladet. Det som var intressant var det faktum att de tryckt upp Familjens namn på två ställen. Kanske är folket bakom Östersundsfestivalen grymt nöjda med att ha lyckats knyta till sig Hässleholmsonen och vill framhålla honom extra mycket. Men med tanke på att samma festival också kan presentera namn som N*E*R*D, Teenage Fanclub och Grand Archives (med förre Band of Horses-medlemmen Mat Brooke) är det väl mer troligt att det rör sig om ett klassiskt tryckfel.

På tal om något helt annat har Tough Alliance-halvan Eric Berglund, under namnet CEO, givit ut ett album. En av låtarna heter ”Illuminata”, känns som en aningen lugnare skepnad av Tough Alliance och finns att lyssna på här!

Slutligen bör också nämnas att 520 nobbades fotopass till Vampire Weekends spelning på Debaser Medis i den kungliga huvudstaden nu på tisdag. Motiveringen löd att 520 var ”för liten” i proportion till själva konserten. Bittert på många sätt, bland annat eftersom Du som läsare därmed gick miste om vad som kunde blivit vår bästa bildspecial hittills. Som lite ersättning föreslår jag att Du surfar in på Pitchforks fotoavdelning. Finns allt möjligt att imponeras av där vad gäller konsertfoton.

Victor Schultz

Du kan kontakta Victor på victors@femtjugo.se.