Vad händer i veckan?

Idag, måndag, är det dags för Cirkus att ha storfrämmande! White Lies är på turné och stannar kvällen till ära i Stockholm. Med sig har de Crocodiles som ifjol släppte sitt genombrottsalbum!

På samma scen, fast på tisdag, är det dags för en av årets mest efterlängtade konserter. The National kommer till Cirkus med en tokhyllad låtskatt i bagaget och det lär inte bli annat än magiskt.

Vidare till onsdag då Bomullsklubben på Södra Teatern har bokat First Aid Kit som gästartister, fri entré är det dessutom. Samma kväll spelar årets förmodade indiehype The Vaccines på Debaser Slussen medan Hercules and Love Affair bokats till Debaser Medis. Som om inte detta vore nog spelar Mustasch på Cirkus!

fredag kommer Junip till Debaser Medis! Ungefär samtidigt öppnar Klubb Popaganda portarna till Strand för att bjuda på The Amplifetes. Sedan får man ju inte glömma att Foo Fighters gör en exklusiv spelning på Nalen! Dock går det endast att få biljetter genom tävlingar och liknande.

Under lördagen ska kostymklädda Hurts surfa vidare på sin framgångsvåg på svensk mark. Denna gång går vågen fram till Berns.