Öh! Vad händer i veckan?

Hej vänner och övriga!

Det är en ny vecka vilket innebär nya möjligheter och nya konserter. Vi på 520-redaktionen tänkte hjälpa er att hitta rätt i denna snårskog av musikhändelser som ska hinnas med mellan julklappsinköpen. Imorgon, tisdag 14 december, är det dags för den första av två konserter med Robyn på Berns (den andra är på onsdag). Förband är Rebecca & Fiona som för övrigt ska gästa Putte i Parken i sommar.

Tisdagen bjuder också på Roky Erickson. Legendaren som senast gjorde en skiva med Okkervil River ska spela på Münchenbryggeriet. Vidare till onsdag då den som inte fått biljett till den andra Robyn-konserten kan bege sig till Lilla Hotellbaren där Fritz’s Corner bokat utmärkt svensk indie i form av Nervous Nellie!

torsdag är det fullt upp då omtyckta Britta Persson spelar på Södra Teatern, samtidigt som Debaser Medis intas av alltid lika strålande The Soundtrack of Our Lives. Som om inte detta vore nog gästas också Debaser Slussen av Best Coast denna kväll.

fredag kan man välja mellan finsk mystisk DJ-konst i form av Ous Mal som spelar på Landet eller tidigare IDOL-tjejen Tove Styrke som spelar på Debaser Medis. Hennes ”Million Pieces” är bland annat skriven av Lykke Li.

Till helgen är det dags för rutin! På fredag och lördag kommer Plura och hans Eldkvarn till Södra Teatern och på fjärde advent, söndag 19 december, får Bryggarsalen påhälsning av självaste Weeping Willows.

Vart tänker du gå?

Redaktionen

Du kan kontakta Redaktionen på info@femtjugo.se.