Snipp snapp snut, så var sagan slut.

hejdå

Detta är det allra sista jag skriver här på 520. Det kommer ta ett tag att inse att det faktiskt är så det är. Att det har gått tre och ett halvt år sedan vi startade allt känns lite underligt. Mycket har hunnits med och många stora och små idéer blev till verklighet.

Jag vill passa på att tacka för en del olika saker. Först av alla vill jag tacka Victor. Tack för att du ville börja detta äventyr med mig. Det skulle aldrig blivit någonting utan dig. Sen vill jag såklart tacka alla som varit med och jobbat med sidan, både stort som litet, under åren. Det har varit en resa utan dess like, och allt är tack vare er.

Icke att förglömma är alla de som läst sidan och stöttat oss i redaktionen. Från dag ett till idag har allting vi gjort varit beroende av er. Ni har inspirerat oss till att fortsätta och hållt motivationen uppe när det känts motigt.

Vad som kommer hända med 520 vet inte ens vi i redaktionen ännu. Med största sannolikhet kommer sidan finnas kvar ett tag till, och ungefär när den fallit helt och hållet i glömska kommer den försvinna och aldrig mer återstå.

Detta är kanske inte de vackraste av avslut, men det är åtminstone ett avslut. Tack för dessa år. Tack som fan.
Klas

 

För er som tycker sånt är kul kan ni fortsätta följa mina äventyr på Twitter.