Tack och hej!

Tack och hej

Tack till er som blev mina vänner, er som kanske borde ha blivit det och er som jag gjorde bäst i att hålla distans till. Och er som bara råkat läsa någon recension någon gång. På ett eller annat sätt har ni alla varit en del av detta tre år långa äventyr som gått under det halvkonstiga namnet 520. Det har varit både underbart och plågsamt. Aldrig särskilt stort i verkliga livet, men ofta väldigt stort för mig personligen. När jag förra året stod i ett regnigt Nederländerna och spelade in en akustisk session med Mac DeMarco kändes det som att jag till viss del uppnått mina drömmars mål. Därför är det inte särskilt svårt att avrunda det här projektet.

Nu är det slut. 520 finns (i princip) inte mer. Jag själv har dock för avsikt att finnas kvar i ganska många år till. Ser därför gärna att den som har lust att prata musik, eller fotboll för den delen, hör av sig på Twitter eller Instagram (@Lundmarx på båda).

Håll utkik efter nya projekt. Kan nästan lova att det kommer dyka upp sådana. Vidare kommer jag fortsätta fotografera konserter för brittiska musiksidan The Line of Best Fit. Kommande vecka ska dessutom jag och Theodor Wilson jobba med filmande för Popaganda, kom och säg hej om ni är på plats!

Bästa 520-läsare, tack för att Du läser 520. Lova mig att inte börja lyssna på dålig musik bara för att en ljusblå cirkel med tre siffror inte längre finns där för att vägleda dig ;-)

Med vänlig hälsning

Victor