520 is Fucking Dead

Öppet brev till den som vill läsa.

Nu är vi klara. Vi kommer inte längre än så här, men har ändå kommit längre än vad vi någonsin trodde att vi skulle göra. 520 is fucking dead – länge leve 520.

Det är idag tre år sedan det allra första ordentliga inlägget publicerades. En lista med tio låtar. Det hade aldrig behövt bli mycket mer än så. Tio låtar, femtiotvå veckor. Mattematiken får ni göra själva. Listan var inte bara grunden för 520. Listan var 520.

Tre år senare kan vi se tillbaka på flera hundra spelningar, massvis med festivaler och många oförglömliga möten med artister som plötsligt flyttat från våra spellistor till stolen mittemot oss. Vi kan samtidigt se tillbaka på sömnbrist, småtjafs och översvämmade inkorgar. Det vore felaktigt att säga att vi älskat varje sekund, men att påstå att vi ångrar den här resan vore en direkt lögn. Var sak har dock sin tid och för 520 är tiden ute. Den här sommaren blir vår sista. Därefter blir internet en musikblogg fattigare.

Vårt mål är att de kommande månaderna ska bli de bästa i den här sidans historia. Något exakt slutdatum har vi inte bestämt ännu, men ni kommer få veta när det är dags. Innan dess tänker vi se till att knyta till oss några riktigt bra namn för sista intervjun, sista sessionen och så vidare.

Om ni har följt med oss ända hit så hoppas vi att ni även vill vara med hela vägen till det inte så bittra slutet. Dansa med 520 en sista sommar. Till hösten är det för sent.

520-redaktionen
18 april 2013

Redaktionen

Du kan kontakta Redaktionen på info@femtjugo.se.