Nytt och fräscht

Den senaste tiden på 520 har varit ganska tom, det går inte att förneka. Att vi under december 2012 inte har mer än elva inlägg, trots att delar av vår Le Guess Who-bevakning då rullade ut är onekligen tråkigt.

Nya nya 520

Så när jag nu åkte hem till Stockholm för att ha jullov så funderade jag lite på det hela. Vad det beror på att det blivit så, vems fel det är och vad man kan göra åt det. Det jag kom fram till är att det är mitt fel, och den enda som kan göra något åt det är jag. Jag har inte velat gå in på 520 för jag sett sådana stora problem med hur sidan ser ut, och framförallt hur långsam den varit. WordPress-plugin på WordPress-plugin har segat ner sidan något otroligt, och skapat oreda när man är inne och läser ett inlägg.

Därför har jag nu under de senaste dagarna städat sidan ordentligt. Tagit bort gammalt skräp och lagt till några nya funktioner. Jag har också gått över till att bygga sidans CSS, alltså stilmallen, med hjälp av Sass. Förhoppningsvis leder detta till att sidan blir lite snyggare, lite snabbare och lite roligare.

God fortsättning, vi ses ikväll på Landet!