Hultsfred
Foto: Klas Eskilson/520

Bear In Heaven på White Stage

Nja Bear In Heaven. Dagens spelning lever inte riktigt upp till förväntningarna. Tråkigt nog är trion inte fullständigt med på noterna kvällen till ära. Schemaplaceringen må vara festivalens kanske sämsta, det krockar med EM-matchen mellan Sverige och England, men ändå befinner sig hundratalet besökare på plats. Problematiskt nog väljer bandet att göra mycket lite med sin musik. Kombinerat med faktumet att man väljer att stå still under större delen av låtarna är underhållningen frånvarande.

Personligen ser jag det senaste albumet ”I Love You, It’s Cool” som något svårare dansmusik. I dag känns det inte som att det är dans som står på någons schema. ”Sinful Nature” och ”Lovesick Teenagers” är fantastiskt bra låtar, men det är fasen i mig någonting som bara är helt fel dagen till ära. Jag önskar att jag kunde specificera det för att få det att låta någorlunda vettigt.

Kanske är det att man efter sisådär tio spelningar på två dagar har svårt att verkligen känna sig imponerad av någonting som inte toppar det man senast såg. Det var i alla fall mina tankar medan jag satte mig ned och lyssnade, för det lät i alla fall bra.