Hultsfred
Foto: Klas Eskilson/520

Soundtrack of our Lives på Blue Stage

The Soundtrack of our Lives har tillkännagivit att de ska sluta spela tillsammans. De spelningar som nu genomförs är alltså bland de sista som någonsin kommer genomföras. Det märks på bandet, som verkar starkare än någonsin. Visst har de hållit på länge, men det är ändå så att de slutar på topp.

Ebbot Lundberg har en av Sveriges starkaste röster, Mattias Bärjed är och kommer förbli en av Sveriges mest begåvade gitarrister. Lägg till detta resten av bandet: Ian Person på gitarr, Martin Hederos på klaviatur, Kalle Gustafsson Jerneholm på bas och Fredrik Sandsten på trummor. Det är en samling som förhoppningsivs kommer bli ihågkommna för deras fantastiska förmåga att spela musik på ett otroligt proffesionellt sätt och samtidigt underhålla som inga andra.

Just denna kväll känns Ebbots röst lite extra. Trummorna hörs lite mer, likaså gitarrerna och basen är extra taktfast. Hederos har ännu mer spring i benen än vanlig, och sittstår från början till slut. Ljudet är felfritt, och allt är lite extra bra.

The Soundtrack of our Lives går mot ett värdigt slut, och jag är övertygad om att många med mig kommer minnas dem länge.