Spotify lanserar iPad-app

”We’ve worked long and hard on this app and hope you enjoy it as much as we do.”

säger Spotify om sin iPad-app. Om dröjsmålet har varit ett PR-trick för att få maximal uppmärksamhet när den väl lanseras eller om Spotify bara har käppar i hjulen är svårt att avgöra – men nu är [äntligen] deras iPad-app här. Vad det är som dröjt så mycket är svårt att säga. Men det är, om man kollar på deras promotion-film för appen, uppenbart att företaget har resurser. (Så vad som tagit närmare två år och en månad återstå att se om företaget svarar på.)

Att musikjätten (som har vad som antagligen är världens bästa musiktjänst) driver med sig själva i videon visar att det är medvetna om att det dröjt liiiite för länge. Vi glädjs nu åt att tiotusentals glada konsumenter världen över kan nu njuta av musik på sin förvuxna mobiltelefon på ett njutbart sätt.

Med appen kommer också många efterlängtade funktioner, förutom att man slipper titta på en pixlig vy. Mixning, uppehållslös uppspelning och AirPlay-funktion är bara några av funktionerna. Om du inte testat Spotify Premium kan vi varmt rekommendera Spotifys 30-dagars testutgåva.