Nya nya sidan

Jag tänkte att jag skulle vara först ut med det här bloggandet. Jag tror jag talar för alla i redaktionen när jag säger att jag inte riktigt vet vad detta kommer leda till. Min första tanke är att jag ska försöka ha en ganska teknisk aproach till det hela, och försöka skriva lite om hur man bäst presenterar musik på nätet. Egentligen är det inte något jag vet så mycket om, annat än de små projekt jag haft för mig själv och med kompisar innan och under 520-tiden, men jag tänkte att det kan bli en kul grej.

Det första jag kan avslöja (det kan komma att bli en del avslöjanden även framöver) är att vi inom ett par dagar kommer lansera en uppdatering av nya sidan. Den är lite snyggare och lite bättre, men bygger på samma stomme som vi har på sidan nu. Målet med uppdateringen är att förbättra besökarupplevelsen, så att det är lite trevligare och lättare att surfa runt här på 520. Målet är också att förbättra sidans utseende när vi inte har en annons i sidhuvudet där uppe, för med nuvarande utseende ser det konstigt tomt ut.

Den kommande versionen har tagits fram efter att vi hört lite åsikter – såväl professionella som oprofessionella om hur nya sidan fungerar. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig till mig och säga vad du tycker, det betyder supermycket. Det är en suddig bild av sidan ni kan se där uppe, och så mycket mer än så tänker jag inte bjuda på just nu.