520 firar två år – Gästar Klubb Popaganda!

Hipp hipp hurra! Den 18 april fyller vi 2 år. Därför undrar vi således: Vill ni komma på vårt kalas? Det vill ni förmodligen, för detta blir inget vanligt kalas. Det blir en LOL-fest utan motstycke! Den 28 april har vi nämligen fått äran att gästa Klubb Popaganda på Fotografiska. I praktiken innebär det att en av huvudstadens trevligaste klubbar kommer att Femtjugoifieras för en kväll, och således bli ännu trevligare.

Under aftonens första halva hittar ni 520-redaktionen i DJ-båset. Med oss tänker vi ha ett par gäster som vi handplockat från diverse band vi gillar. Vilka det blir hoppas vi kunna meddela så snart som möjligt. Tillsammans ska vi sedan spela en massa bra musik. Dessutom kommer vi att nyttja de smått fantastiska visuella förutsättningarna som finns att tillgå på Fotografiska. I praktiken innebär detta att väggarna kommer lysas upp av våra konsertfoton, Utanför studion-inspelningar, minidokumentärer och mycket annat.

Till råga på allt har Popaganda bjudit in kritikerrosade Jonas Lundqvist och Way Out West-aktuella The Concept för att spela på scenen.

Välkomna på kalas den 28 april!